У Ніжинському терцентрі майстрували смачні шедеври (Фото)

Що можна зробити з овочем або фруктом? Відварити, спекти, засмажити або з’їсти його сирим. А можна перетворити звичайне яблуко, картоплю, огірок, перець в справжній шедевр, який прикрасить святковий стіл. Карвінг з фруктів і овочів стає все більш популярним, багато людей хотіли б навчитися йому. З чого ж слід починати, що купити і які прийоми використати?

Саме цьому був присвячений майстер клас «Основи карвінгу. Приготування функціональних напоїв з огірка» під керівництвом Дружинської Світлани Михайлівни (викладача спеціальних дисциплін «Кухарів») та Бондік Анастасії, Литвиненко Ані і Карпенко Тетяні (учнів групи «Кухарів») Ніжинського професійного ліцею побуту та сервісу повідомляється на офіційній сторінці Ніжинського Територіального Центру соціального обслуговування.
Працівники та відвідувачі Ніжинського територіального центру(літні люди) мали можливість створити власний шедевр, спробувати різні техніки, приготувати та скоштувати мохіто та лимонад із огірків.
Щиро дякуємо майстриням за чудовий майстер клас, а також представникам Ніжинської міської ЦБС за сприяння в проведенні заходу.

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *