У ніжинській “Ельфі” знайдете косметику, що дбатиме про вашу дитину кожного дня

Всі мами знають, на скільки важливо підібрати правильні косметичні засоби для дитини: щоб і малеча раділа водним процедурам і мама була впевнена у якості косметики. Такого компромісу дуже легко досягти завітавши до магазину «Ельфа», що знаходиться в ТЦ «Ніжин-Сіті» за адресою Батюка, 9.

До вашої уваги будуть представлені тільки природні та безпечні засоби. Продукти марки «PinkElephant» стануть улюбленими для вас та вашої дитини, адже мають яскраву та цікаву упаковку і дуже приємний аромат. У цьому вже переконались більшість мам в Україні.

Так наприклад шампунь-кондиціонер «Зайка Тая» стане чудовим приводом для радощів під час водних процедур. Його компоненти підходять для дітей будь-якого віку, піклуючись про красу та здоров’я волосся.

Жодних шкідливих речовин, які могли б пошкодити ще таку ніжну структуру волосся. Навпаки, шампунь чудово видаляє забруднення і мікроби, прибирає зайву сальність і глибоко зволожує волосся. Після його використання виникає відчуття приємної свіжості, локони стають пишними, слухняними та м’якими.

А якщо ваша дитина не в захваті від процедури чищення зубів, то зубні пасти «Шиншила Мила» та «Бобер Тёма» допоможуть полюбити чистити свої зубки. Ці засоби не лише зміцнюють зубну емаль, піклуються про ясна та захишають від карієсу, а мають приємний смак вишні та полуниці, що робить значно приємнішим чищення зубів.

Це саме стосується і миття рук. Ваша крихітка полюбить це робити разом з рідким милом «Кошечка Муся» та «Заяц Егорка». До його складу входять протеїни молока та пшениці, пантенол та алантоїн, який значно покращує природний захист епідермісу та стимулює процеси регенерації.

Та це далеко не весь перелік косметичних засобів, які приведуть в захват вас та вашу дитину: гігієнічні помади, спреї для волосся, піни для ванни та інше – це все різноманіття за дуже привабливими цінами від 11 до 54 грн. Ну хіба це не казка?

У магазині «Ельфа» ви знайдете косметику на будь-які смак і ціни для всієї родини! Переконайтесь завітавши до нас на 1 перший поверх ТЦ «Ніжин-Сіті» за адресою Батюка,9.

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь