Назару Красулі продовжили термін тримання під вартою ще на 60 діб

 

 

 

 

Назару Красулі, якого підозрюють у систематичних катуваннях та наругою над малими дітьми продовжили термін тримання під вартою ще на 60 діб. Розгляд справи перенесли у зв’язку з неявкою свідків. На наступне засідання свідків доставлять примусово. Про це повідомляє «С14».

Сьогодні, 10 жовтня у Носівському районному суді Чернігівської області відбулося судове засідання у справі нелюда Назара Красулі, якого підозрюють у вбивстві 2-річної дівчинки та катуванні її 5-річної сестри з Мильників Ніжинського району. Зазначимо, що попередньо судове засідання переносили кілька разів.

Трагедія в сел МИльники Ніжинського району сталася навесні цього року й наробила галасу на всю країну. Чоловіка звинувачують у тому, що він регулярно бив і знущався над дітьми. Меншу дівчинку він забив до смерті, ставав на неї ногами. І хоча експертами було встановлено, що 2-річна Вероніка загинула від тяжких тілесних ушкоджень, підозрюваний своєї вини у смерті дитини не визнає, і запевняє, що дівчинка померла через напад епілепсії.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь