Ніжинські студенти зустрілись з командою Чернігівського суспільного телеканалу

Менеджер, продюсер філії та продюсер новин UA:ЧЕРНІГІВ 10 жовтня зустрілися зі студентами та викладачами Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя.

Метою поїздки була презентація діяльності суспільного мовника Чернігівщини, налагодження контактів з місцевими журналістами для більш оперативного реагування на події в регіоні.

У зустрічі взяли участь студенти-журналісти 1 та 2 курсів навчання, також до заходу долучилося керівництво та викладачі навчального закладу.

“Ми мали на меті зробити не просто презентацію своєї діяльності, а й розповісти про можливість співпраці, зокрема попередньо домовилися з керівництвом вишу про можливість проходження практики студентами-журналістами на базі нашої філії”, – розповів менеджер Чернігівської філії Суспільного Вадим Соколюк.

Разом із керівництвом філії Ніжин також відвідала знімальна група UA: ЧЕРНІГІВ, які спілкувалися з мешканцями та активістами міста щодо діяльності народного депутата, обраного по округу, центром якого є Ніжин. Результати опитування і питання до народного депутата будуть озвучені в найближчому випуску програми “Виборчий округ”, що незабаром стартує на Суспільному.

Окрім цього журналісти також готували сюжет з місця евакуації людей, що постраждали в результаті вибуху складу боєприпасів поблизу Ічні.

Команда UA: ЧЕРНІГІВ висловлює подяку Євгену Луняку та викладацькому колективу університету за надану можливість поспілкуватися з майбутніми колегами. Всіх учасників зустрічі керівництво філії запросило на екскурсії, що регулярно відбуваються в стінах Чернігівського Суспільного.

Джерело: Ніжин Ньюз

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь