Нарешті почала роботу комісія з перевірки якості ремонту ніжинських доріг

 

 

 

 

Не мало часу минуло з тих пір, коли поступили перші скарги на якість весняного ремонту доріг у Ніжині. Мережа Фейсбук майоріла світлинами, котрі висміювали сумління виконавця робіт на які з міського бюджету було виділено мільйони гривень. Як наслідок – була створена тимчасова контрольна комісія  Ніжинської міськради з питань перевірки дотримання державних будівельних норм і стандартів під час проведення ремонту асфальтного покриття в Ніжині до складу якої увійшли місцеві депутати.

І ось, нарешті, 17 жовтня відбулось перше засідання по закінченню усіх робіт з асфальтним покриттям. Проте конкретного результату воно не мало, окрім організаційних моментів. З відповідальних за ремонтні роботи був присутній лише представник відділу архітектури. Натомість, ні підрядника, ні контролера не було. Зустріч з усіма представниками, з необхідними паперами та конкретними фактами запланували провести наступної середи – 24 жовтня. У ході неї мають розглянути акти виконаних робіт, ознайомитись з обсягами виконаного та поспілкуватись з усіма, хто до результатів ремонтних робіт безпосередньо причетний.

Чи дадуть такі засідання результат, дізнаємось згодом. Самі ж водії, в більшості, говорять про сумнівну якість. Її ж будуть перевіряти вибірково, на окремих вулицях, які і визначатимуть у ході засідань робочої групи. На даних відрізках дороги проводитимуть заміри товщини та площі покриття і звірятимуть, чи відповідають вони замовленням. У відділу архітектури питань щодо якості не виникало – це підтвердив представник даного відділу, котрий слідкував за цим особисто.  Чи підтвердиться така впевненість в ході перевірки, стане відомо по завершенню обстежень.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь