У Ніжинському БДЮ пройшла святкова зустріч

 

 

 

 

Мужності й геройства свято…
Сьогодні, 17 жовтня 2018 року в Будинку дітей та юнацтва відбулася зустріч з нагоди свята – Дня захисника України. У залі зібралися міський голова Анатолій Лінник, заступник міського голови Ігор Алєксєєнко, представники управління освіти, учасники бойових дій на Сході нашої держави, мами та дружини загиблих земляків, педагоги, закладів загальної середньої освіти, які братимуть участь у Всеукраїнській військово-спортивній грі «Сокіл»Джура», а також молодь, якій не байдужа доля нашої України, повідомляє сайт Ніжинської міської ради.
З вітальним словом звернувся міський голова Анатолій Валерійович, який подякував військовослужбовців за мирні будні для кожного з нас та побажав усім здоров’я, процвітання нашій державі і мирного неба. Звернувся і до жінок та мам загиблих на Сході воїнів та побажав їм тепла й затишку в родинах, любові рідних і близьких.
Відповідальність за захист нашої країни, як ніхто, розуміє військовий комісар Володимир Якущенко, який закликав присутніх у залі любити свою Україну та привітав зі святом. До вітань приєдналися заступник командира ЦАБО Анатолій Сацюк, помічник народного депутата України Олександра Кодоли Тамара Стратілат та жінка-військовослужбовець Юлія Разон.
Святкова зустріч перепліталася художніми номерами, які підготували заклади дошкільної та загальної середньої освіти.

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь