Ніжинський БДЮ виборов вісім перших місць на Всеукраїнському конкурсі

 

 

 

 

21 жовтня в будівлі Київського університету ім. Б.Грінченка проходив Всеукраїнський вокально-хореографічний конкурс «Україна –це ти», та Міжнародний вокально-хореографічний конкурс «Planet stars». Вперше в Києві проходив такий грандіозний проект нового формату, коли на одній професійній сцені відбувалося відразу два вокально-хореографічні конкурси. Відповідно і оцінювались ці конкурси одночасно двома різними складами журі.
Ніжинський Будинок дітей та юнацтва в столиці представляли Зразковий хореографічний ансамбль «Арабеск» відразу в трьох різних вікових категоріях (кер. Лисиця Оксана Анатоліївна), та солістка вокального гуртка «Співаночка» Маша Івченко (кер. Тітова Марина Ігорівна).
Танцюристи порадували журі та глядачів київської сцени наступними номерами:
– І вікова категорія «Бджолина родина»;
– ІІІ вікова категорія «Маестро, музика!»;
– ІV вікова категорія «Мелодія».
Солістка Маша Івченко виконала пісню «За вікном»(авт. Ілона Галицька).
Не було меж тій радості та емоціям, коли журі підвели підсумки конкурсів і виявилось, що всі учасники від Ніжинського Будинку дітей та юнацтва отримали відразу по два перших призових місця. Як результат – всього ВІСІМ перших місць. Тяжкий вантаж від втоми та переживань де й подівся у всіх вихованців, та й погода ніби раділа за наших переможців.
Бажаємо вихованцям Ніжинського Будинку дітей та юнацтва нових творчих злетів, наснаги та завзятості, неповторних колоритних виступів, прагнення до саморозвитку та здійснення мрій. Зичимо керівникам задоволення від праці та гучних перемог своїх вихованців, батькам – пишатися своїми дітьми, радіти їхнім успіхам. Нехай ваші діти стануть справжніми людьми гідними поваги, а їхня доля буде чистою й величною.

Ніжинський будинок дітей та юнацтва

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь