Ніжинський “Позитивчик” підкорив фестиваль “Шалені танці”

 

 

 

 

21 жовтня 2018 р. Школа гармонійного розвитку «Позитивчик» відвідала місто Київ, а саме Всеукраїнський фестиваль «Шалені танці». Всі учасники та гості мали можливість насолодитися динамічними виступами, які презентували колективи з усієї Украни.

Хочемо висловити подяку за теплу зустріч, високий рівень організації фестивалю Вікторії Соловйовій та її команді, а також складу журі за високий професіоналізм в роботі.
Приємною несподіванкою для учасників став флешмоб від Андрія Товстого – майстра спорту України міжнародного класу зi спортивно-бальних танців, володаря Кубку Світу, чемпіона Європи.
Школа гармонійного розвитку «Позитивчик» у складі 3 вікових груп, зуміла продемонструвати дуже високий рівень. За підсумками фестивалю Школа виборола 4 перших та 2 других місця.

Вітаємо наших талановитих вихованок Відділення естетичної гімнастики, які отримали нагороди та дипломи цього потужного фестивалю, представивши на розсуд глядачів яскраву композицію «Щедрик» в номінації «Естетична гімнастика», яка була визнана Найкращим Естетичним номером фестивалю. Завжди приємно отримувати такі нагороди.

Бажаємо нашим вихованкам досягнення нових висот на майбутніх чемпіонатах!

З любовью до рідного міста, Ваш Позитив)

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь