“Пекельний тиждень” для рятувальників Чернігівщини

 

 

 

 

Упродовж минулого тижня рятувальники Чернігівщини врятували 1 особу та 59 разів залучались до ліквідації надзвичайних подій і надання допомоги громадянам.

 

Про це повідомляє Управління ДСНС України у Чернігівській області на своїй сторінці у Facebook.

 

Упродовж минулого тижня рятувальники Чернігівщини продовжували заходи з ліквідації надзвичайної ситуації, яка сталася 9 жовтня на території арсеналу боєприпасів у селищі Дружба Ічнянського району.

 

 

22 жовтня пожежу було локалізовано, а 24 жовтня о 18:00 остаточно ліквідовано. Крім того, пожежно-рятувальні розрахунки поблизу с. Августівка Ічнянського району ліквідували 2 загоряння сухого настилу в лісі на загальній площі 0,25 га, а піротехнічними підрозділами вилучено 10355 вибухонебезпечних предметів.

 

 

22 жовтня ліквідовано пожежу торфу на площі 4 га біля м. Сновськ, яка виникла 17 жовтня. Біля сіл Займище та Заріччя Сновського району упродовж тижня ліквідовані загоряння торфу на загальній площі понад 19,5 га. Гасіння триває.

 

Упродовж минулого тижня вогнеборці врятували 1 особу, ліквідували 40 пожеж, з яких 23 у житловому секторі громадян, 1 на транспорті, 6 інших та 10 у природних екологічних системах.

 

Групою піротехнічних робіт та підводного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення знищено у встановленому порядку 6 вибухонебезпечних предметів, що були виявлені на території Чернігівського, Корюківського, Прилуцького та Бахмацького районів.

 

Крім того, рятувальники області 1 раз залучалися для надання допомоги працівникам Національної поліції, а також двічі проводили пошуки заблукалих у лісі громадян, що мали місце у Новгород-Сіверському районі.

Джерело: Високий Вал

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь