Температурні гойдалки, перший сніг та мороз: яким буде листопад

 

 

 

 

Погода в листопаді буде примхливою. Очікуються температурні гойдалки – “плюс” буде змінюватися “мінусом” і навпаки. Дощ змінюватиме мокрий сніг.

З початком другого тижня листопада в Україну прийде суттєве похолодання. А морози і сніг очікуються в 20-х числах, розповів народний синоптик Леонід Горбань, передають “Подробности”.

“З 7 по 9 листопада очікується від 1 до 2 градусів морозу і мокрий сніг з дощем. 11 – 14 числа від 0 до 2 градусів морозу, з 14 по 16 буде плюсова температура до 4 градусів. А після потепління знову прийде похолодання до -3”, – розповів Горбань.

Ближче до кінця місяця очікується перший сніг і серйозний мороз.

“З 20 по 23 листопада очікується плюсова температура, і з 23 по 27 – морози посиляться, температура в Україні знизиться до -5, можливо, -8 градусів. У цей період дощ зі снігом може затриматися. Перший нормальний сніг випаде 27 листопада, але він пролежить недовго і вже на наступний день його змиють дощ і мокрий сніг. Перший сніг, який протримається кілька днів, очікується аж в останніх числах грудня. Правда, і він пролежить тільки до перших чисел січня “, – додав народний синоптик.

Справжня зима, за його словами, почнеться тільки з середини січня.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь