Ніжинські “позитивчики” підкорили сцену Відкритого Чемпіонату із східних танців

 

 

 

 

Цими вихідними чарівні вихованки Школи гармонійного розвитку «Позитивчик» (художній керівник Галина Арвахі) підкорювали сцену Відкритого Чемпіонату із східних танців “VOLKAN DANZ Кубок Києва 2018” та Фестивалю з сучасної хореографії «Стихія танцю». У конкурсній програмі ШГР «Позитивчик» представила: 65 сольних постановок, 7 дуетів, 8 групових номерів та 2 продакшн (кількість учасників більше 25 чол.)
Вражала підготовка виконавців, емоційність виступів. Кожен номер фахово оцінювало компетентне журі, ліцензовані судді.

Приємно, що наші юні зірочки з кожним роком відточують свою майстерність, а в цьому році отримали призові місця і сумарною кількістю балів отримали два ГРАН-ПРІ: Чемпіонату зі східних танців “VOLKAN DANZ- КУБОК КИЄВА-2018» та Фестивалю «Стихія танцю».

Конкурс набирає обертів та стає все потужнішим, яскравішим. Дякуємо організаторам Чемпіонату- Надії Петрик, Ірині Шепіциній та ведучій Чемпіонату Вікторії Соловйовій за подаровані враження. Учасникам змагань сподобалась тепла, дружня атмосфера, що панувала на сцені і в залі серед глядачів і це стало додатковим стимулом для їхньої перемоги.

Ніжин славиться юними городянами, які щороку поповнюють ряди талановитої молоді. Творчі діти – найдорожчий скарб міста та наша гордість.
Вітаємо наших переможців-призерів і керівника із заслуженим танцювальним «золотом»!

З любов’ю до рідного міста, Ваш «Позитив».

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь