Ніжинська поліція охорони надійно подбає про збереження майна містян

 

 

 

 

Вже зовсім скоро новорічні і різдвяні свята, час зимових канікул  та безлічі вихідних, коли не хочеться сидіти вдома. Традиційно, багато мешканців міста планують у грудні-січні поїздки на гірські курорти з лижами та ближче до запашних ялинок, або до «теплих» країн зустрічати Новий рік під пекучим сонцем та зеленими пальмами. Зупиняє лише сильна тривога за своє майно, яке доводиться залишати у квартирі. Переживання за можливість застати гармидер у будинку і втратити нажиті роками цінності та майно  іноді сильніші за бажання їхати у відпустку..

Не відмовляйтеся від своїх планів! Про ваше майно подбає Поліція охорони.

Поліція охорони – єдина в Україні охоронна структура, працівники якої мають визначені Законом права та повноваження на озброєну охорону та застосування владних функцій щодо правопорушників.

За роки свого існування, спектр послуг, які надає поліція охорони надзвичайно розширився. Окрім традиційної охорони квартир можливо також залучення фізичної охорони, встановлення мобільної тривожної кнопки у вашому телефоні, пультової охорони, охорона валютних цінностей у спеціальних сховищах, спостереження автотранспорту за допомогою системи моніторингу мобільних об’єктів. Фахівці Управління Поліції охорони у Чернігівській області можуть встановити та обслуговувати систему відео нагляду у вашій квартирі чи дворі приватного будинку. У будь-який час доби та знаходячись за сотні кілометрів від дому, ви он-лайн зможете стежити за своїм помешканням разом з досвідченими охоронцями. У разі спрацювання сигналізації, до вашого будинку у найкоротший термін прибуде екіпірована група реагування, бійці якої професійно зможуть затримати злочинця «по гарячих слідах» та повернути викрадене майно.

Поліція охорони надає свої послуги з гарантією повної матеріальної відповідальності.

Отримати детальну консультацію з приводу охорони, а також подати заявку можна за безкоштовними номерами телефону, які працюють цілодобово:

080

099     050 22 20

073

097

 

Довірте власне майно професіоналам своєї справи – Поліції охорони, і ви зможете переконатися у її надійності. Не відкладайте життя на потім!

                               Сектор моніторингу Ніжинського відділу поліції 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь