Сьогоднi Українське радіо відсвяткує своє 94-річчя

 

 

 

 

16 листопада, в День працівника радіо, телебачення і зв’язку України, Українське радіо відсвяткує своє 94-річчя.

Упродовж дня в радіоефірі звучатимуть програми, приурочені до професійного свята, а завершиться день великим концертом Оркестру Українського радіо в Будинку звукозапису в Києві.

На всіх трьох каналах Українського радіо — UA: Українське радіо, UA: радіо Культура та UA: радіо Промінь — одночасно відбудеться трансляція ранкової програми о 8:30. Слухачі почують із перших вуст про нюанси роботи радійників та дізнаються про секрети цієї професії.

Цього дня на слухачів UA: Українське радіо чекають спецвипуски улюблених програм.

О 10:00 — програма “Вся країна” в ексклюзивному форматі, де ведучі з Києва та Харкова говоритимуть на тему “Радіо об’єднує людей”.

О 16:10 — випуск програми “Права людини понад усе”, у якій обговорюватимуть проблему свободи слова в сучасних медіа.

На хвилях UA: радіо Культура протягом дня звучатимуть вірші, об’єднані рубрикою “Поезія про радіо”.

О 19:30 усі три канали Українського радіо транслюватимуть концерт Заслуженого академічного симфонічного оркестру Українського радіо, який відбудеться в Будинку звукозапису.

Музиканти виконають твори Ріхарда Вагнера, Івана Небесного, Євгена Станковича, Тимура Полянського, Жоржа Бізе, Антоніо Вівальді й Антоніна Дворжака. До оркестру на сцені долучаться Академічна хорова капела Українського радіо (диригент — Юлія Ткач), гітарист Роман Суржа, піаністи В’ячеслав та Тимур Полянські, скрипальки Маргарита Почебут і Тамара Півненко.

Ведучі — продюсерка UA: радіо Культура Ірина Славінська та генеральний продюсер Українського радіо Дмитро Хоркін.

Глядачі телеканалу Суспільного мовлення UA: КУЛЬТУРА також зможуть долучитися до концерту в Будинку звукозапису Українського радіо. Для поціновувачів класики виступ оркестру Українського радіо під орудою диригента Володимира Шейка транслюватимуть наживо.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь