В Ніжині базуватимуться гвинтокрили Airbus

 

 

 

 

Перші гвинтокрили Airbus Н225 Super puma вже практично готові та у грудні будуть передані Державній службі з надзвичайних ситуації та Національній гвардії України. Про це у мережі Фейсбук повідомив міністр внутрішніх справ України.
«Перші гвинтокрили для України Airbus Н225 Super puma – практично готові! Наші французькі партнери завершують збірку, налагодження і випробувальні польоти. У грудні гелікоптери передадуть ДСНС і НГУ. Наші пілоти вже там! – знайомляться зі своїми машинами, напрацьовують досвід», – сказав він.
Нагадаємо, на заводі «Airbus Helicopters» виконується замовлення України на виготовлення та постачання 55 вертольотів різних класів для потреб ДСНС, Національної гвардії, Державної прикордонної служби та Національної поліції. В Україні запрацюють 15 вертолітних баз та центр обслуговування «Airbus Helicopters».
Раніше повідомлялось, що у Ніжині буде розташований сервісний центр системи авіаційної безпеки МВС. Це будуть вертольоти для служби із надзвичайних ситуацій, прикордонників, Нацгвардії та поліції. Вони оснащені усіма видами спецтехніки, системами відеоспостереження, можливостями для десантування та інше.
Так, у Спеціальному авіаційному загоні Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту, що у Ніжині, очікують на французькі гелікоптери H-225 та спеціальні вертольоти, які обладнані медичним устаткуванням, щоб забезпечити не лише авіаційне покриття для рятувальних операцій по всій Україні, але і вчасно надавати медичну допомогу.

Джерело: Уездные новости

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь