Чернігівщина може вийти на китайський ринок (відео)

 

 

 

 

Китай відкрив світові міжнародну виставку імпортних товарів Import Expo, на якому представлений і продукт Ічнянського молочно-консервного комбінату.

Згущенка, яку всі так полюбляють з дитинства, має значний шанс вийти на один із найперспективніших споживчих ринків світу.

“Китайці збільшують споживання молока взагалі, і чому б їм не вподобати українське? Продукція є конкурентноздатною, наше підприємство є сучасним, обладнання, яке там стоїть, дає можливість переробляти якісне молоко і виробляти якісний продукт”, – поділився думками президент компанії Валентин Запорощук.

Сьогодні ми поставляємо згущене молоко в 40 країн світу. Є всі підстави сподіватися, що незабаром і китайці не встоять перед нашим ласим продуктом.

Згущенка Ічняна китайській міжнародній виставці імпортних товарів

Китай відкрив світові міжнародну виставку імпортних товарів Import Expo, на якому представлений і продукт нашого Ічнянського молочно-консервного комбінату. Згущенка, яку всі так полюбляють з дитинства, має значний шанс вийти на один із найперспективніших споживчих ринків світу. “Китайці збільшують споживання молока взагалі, і чому б їм не вподобати українське? Продукція є конкурентноздатною, наше підприємство є сучасним, обладнання, яке там стоїть, дає можливість переробляти якісне молоко і виробляти якісний продукт”, – поділився думками президент компанії Валентин Запорощук. Сьогодні ми поставляємо згущене молоко в 40 країн світу. Є всі підстави сподіватися, що незабаром і китайці не встоять перед нашим ласим продуктом.

Опубліковано Ічнянський МКК Середа, 28 листопад 2018 р.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь