Ніжинські дошкільнята рятують пташок. Фото

 

 

 

 

Цього грудневого дня і  наші дошкільнята ДНЗ №13 «Берізка», і школярі  ЗОШ І-ІІ ст.№4, чекали з особливим нетерпінням. Готувалися.

В рамках еколого-натуралістичного проекту  «Врятуємо пташок взимку» і відбувалася ця цікава  , пізнавальна зустріч. Школярі  разом з  педагогом – організатором  Бабич Ю.В.  та вчителем праці Пархоменком В.Ю.  підготували  для малят  і пташок  сюрприз – вони  принесли в подарунок  кілька годівниць,а  виготовили їх  на уроках   праці з молодим улюбленим вчителем . Для  нас , педагогів, приємним сюрпризом були не тільки чудові легесенькі годівниці, а і те, що   Валерій Юрійович це наш   колишній вихованець !  І сьогодні він вперше  за багато років прийшов  з учнями  в рідний садочок, як  вчитель. Ось так !

А наші дошкільнята  разом з батьками, під керівництвом  Парубець Н.Г. , вихователя-методиста,  теж підготували  новенькі  годівниці , смачненькі    зернята, крихти хліба, ягоди калини, не солоне сало та ще й виготовили  паперових  птахів. Разом діти  створили для пташок  цілу  пташину їдальню і  від того  щиро раділи. Далі були спільні   цікаві , пізнавальні  вікторини «Хто  де живе?», «Відгадай чиї сліди», «Чий хвіст» і традиційні вареники з вишнями, якими  діти  смакували залюбки і ділилися  приємними  враженнями від дружньої зустрічі. На згадку дошкільнята подарували школярам  птахів – снігурів , щоб ті нагадували  їм про  садочок.

Хай зимують наші птахи спокійно , бо  добрі справи і піклування дошкільнят і школярів про них – безперечно допоможуть.

 Завідувач ДНЗ №13            Н. М. Примушко

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь