У центрі Ніжина оновлять клумби

 

 

 

 

Нарада щодо благоустрою міста

Відбулась робоча нарада з питань благоустрою міста Ніжина під головуванням міського голови Анатолія Лінника. У засіданні також взяли участь перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник, радний міського голови Сергій Осадчий, начальник комунального підприємства «Виробниче управління комунального господарства» Владислав Корман, начальник управління житлово-комунального господарства і будівництва Анатолій Кушніренком, начальник відділу з благоустрою Юрій Кошель та директор ДКП «Комунальний ринок» Володимиром Павлюченком.

На засіданні розглядалися питання щодо облаштування паркувальних майданчиків (закупівля касових апаратів та одного паркувального апарату для самообслуговування); встановлення Новорічної ялинки та фотозон; відновлення дорожніх знаків по вул.Борзнянський шлях; рух багатотонажного транспорту по місту (розміщення реклами про заборону руху).

Владислав Адольфович зробив презентацію нових клумб, які будуть розміщені в центральній частині міста, а саме: бульвар Шевченка, сквер Лисянського, сквер Заньковецької та ін. В даний проект входить закупівля квітів, висадка їх на клумби та догляд (проект коштуватиме 85 тис.грн).

На сьогоднішній день управлінням житлово-комунального господарства та будівництва здійснює моніторинг по місту щодо встановлення та заміні дорожніх знаків.

Благоустрій міста перебуває на особливому контролі в міського голови та його першого заступника з питань діяльності виконавчих органів ради.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь