Визначили найспортивніші села Ніжинщини

 

 

 

 

8 грудня у районному будинку культури в с. Талалаївка пройшла першість Ніжинського району з більярду, яка була присвячена Дню Збройних Сил України.

Змагання сюрпризів не принесли, головні фаворити довели свою силу, перемігши менш досвідчених суперників. У фіналі змагалися Максим Сердюк із с. Ніжинське та Володимир Мунтянов із с. Талалаївка. У над впертій боротьбі з рахунком 2:1 гору взяв господар першості Володимир Мунтянов. У матчі за третє місце Олексій Носенко із с. Талалаївка поступився Олександру Лук’яненку з с. Кропивне.

У командній першості звитягу здобуло с. Ніжинське, другу сходинку завоювала Шатура, яка останні роки прогресує у цьому виді спорту, а третя сходинка за с. Кропивне.

Переможці отримали медалі та грамоти від голови райдержадміністрації Вячеслава Івашина, а кубок вже котрий рік поспіль поїхав до с. Ніжинське.

Особисту нагороду за розвиток більярду в районі отримав голова Ніжинської РДА з рук спортивного активу Ніжинщини.

Першість району з більярду стала заключною серед усіх спортивних змагань 2018 року. За результатами місць в кожному виді спорту та відповідних балів визначилась трійка лідерів – найспортивніших сіл Ніжинського району. Ними стали – Крути – І місце, Ніжинське – ІІ місце та Липів Ріг – ІІІ місце.

Олексій Чернета, голова Федерації футболу Ніжинського району

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь