М’яка іграшка – універсальний подарунок на будь-яке свято

 

 

 

 

Сучасну людину здивувати подарунком буває досить складно, навіть якщо це стильний аксесуар або ювелірну прикрасу, так як багато хто чекає таких презентів і ставляться до них рівно. Саме тому, хочеться привернути до себе увагу оригінальними, нехай і не дуже дорогими подарунками.

Багато років найбільш затребуваним презентом залишаються м’які іграшки, адже у них стільки достоїнств:

  • нагадують про дарувальника;
  • створюють затишок в домі або на робочому місці;
  • піднімають настрій;
  • викликають щирі емоції;
  • можуть використовуватися для ігор (якщо даруються дітям).

З приводу і без

На відміну від більш цінних презентів, м’які іграшки можна піднести без особливого приводу як дорослому, так і дитині, проте і на свята вони викличуть радість і позитивні емоції.

 

Дарувати плюшеві іграшки можна на:

– Перше побачення.

– День народження.

– Новий рік.

– День закоханих.

– 8 березня.

– За будь-якого іншого приводу.

 

Кому що дарувати

Дівчатам. Вибираючи м’яку іграшку для дівчини, варто подбати про те, щоб подарунок її порадував. Не варто купувати дівчині іграшки з приколами або прихованими натяками, так як це може її образити і навіть розлютити. Ідеальним варіантом у цьому випадку стануть всілякі плюшеві ведмеді з сердечками, ведмедики Тедді та інші милі створіння.

Універсальні варіанти. Презентувати м’яку іграшку колезі і навіть начальству можна, якщо вибирати її зі змістом. На Новий рік можна дарувати тварин, які є покровителем року в наступаючому році. На інші свята варто вибрати нейтральну іграшку, або героя, шанувальником якого є обдарований, наприклад, Дарта Вейдера з «Зоряних Воєн» або чоловічка Minecraft. Відмінним варіантом подарунка для дорослого стануть іграшки антистрес, а також особливі м’які іграшки з дорогих матеріалів, наприклад шкіри або натурального хутра, які відмінно доповнять домашній інтер’єр або прикрасять робочий стіл. При цьому важливо розуміти, що дешева іграшка з базару навряд чи викличе радісні емоції, і вибрати якісний подарунок від відомого виробника.

 

Для дітей. М’які іграшки можна дарувати як малюкам, так і підліткам. Найменшим підійдуть невеликі іграшки у формі звірят, які можна носити з собою і брати в ліжко. Відмінним подарунком стануть всілякі інтерактивні плюшеві іграшки, які «вміють говорити» і навіть відповідати на питання або виконувати роль нічника. Дітям старшого віку можна подарувати іграшки з елементами гумору, наприклад, фігурки мікробів і бактерій, смайлів і емоджі, героїв улюблених фільмів і комп’ютерних ігор.

Незалежно від того, кому призначається подарунок, він обов’язково повинен бути якісним, інакше не викличе очікуваних емоцій і швидко прийде в непридатність.

 

Вибираючи м’яку іграшку слід звернути увагу на такі характеристики:

 

Відсутність будь-яких сторонніх запахів, особливо їдких ароматів гуми або синтетики.

Рівність і міцність швів. З плюшевого звірка не повинні стирчати нитки або наповнювач.

Міцність ворсу і міцна фіксація деталей. Навряд чи хто-небудь зрадіє, якщо подарунок буде линяти.

 

Дотримуючись таких порад без праці вдасться підібрати м’яку іграшку для будь-якої людини і під будь-який привід, а подарунок напевно не залишиться непоміченим і принесе багато радості як обдарованому, так і дарувальнику.

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь