Ювілейний “Ніжин-муз-фест 2018” вразив своїми талантами. Фото

 

 

 

 

В усі часи музика була поруч з людиною: від лагідної маминої колискової до церковних дзвонів. Музика лікує душу й тіло, вона втішає й підбадьорює, допомагає заспокоїти біль й виказати сильні почуття. Тому не дивно, що таке древнє та культурне місто як Ніжин має свої укорінені музичні традиції.
Ювілейний 10-й «НІЖИН-МУЗ-ФЕСТ» прогримів 13 грудня на весь Гоголевий виш, зібравши у стінах старого корпусу поціновувачів вишуканого музичного мистецтва.
Авторський проект видатного диригента Людмили Шумської вкотре продемонстрував виняткову силу та красу хорового мистецтва молодіжного хору “Світич”, неймовірну енергетику Зведеного оркестру народних інструментів та мелодійний спів талановитих співаків під акомпанемент фортепіано!

 

У ході фестивалю лунали захопливі слова на честь ніжинських талантів. Зал нестримно аплодував та вигукував: «Браво!», а запрошені гості вручали квіти учасникам дійства.
Міський голова Анатолій Лінник з радістю поздоровив Людмилу Шумську з успіхом її проекту та побажав й надалі тримати цю високу планку першості! Також Анатолій Валерійович вручив подяки та квіти учасникам «Ніжин-Муз-Фесту-2018».

Ювілейний фестиваль ознаменувався цікавими родзинками. Одним з учасників НІЖИН-МУЗ-ФЕСТУ був студент з КНР Ванг Жібін.
Вічна й прекрасна, музика завжди буде частиною людського життя – доведено ніжинськими талантами!

Лілія Журко, фото автора

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь