Ніжинські дошкільнята вже традиційно зробили “сніжний торт”

 

 

 

 

Добро родом з Дитинства. Кажуть мудрі: «Де  добро – там і радість!» І так впродовж років педагоги ДНЗ №13 «Берізка» ведуть малечу у Великий Світ Добра від успіху до успіху, від радості до радості, шляхами Любові і Натхнення.

…А чи знаєте Ви , що  таке Натхнення? Це та пані, що не сідає на ліниве і байдуже плече. Отож, у нас команда  садівниць, яка любить дітей по – справжньому захоплено і щиро.

Ось погляньте! Вчора ще це був просто ніжний сніг, але ж  з нього   можна зробити стільки див і навчити цього чарівництва дитину! Вже традиційно напередодні Дня Святого Миколая наші діти з задоволенням розвішують годівниці і підгодовують птахів. Синички, горобці, омелюхи,  прилітають з радістю, але що ж  роботи сорокам, воронам, голубам? От і вирішили ми разом зробити сніжний торт – їдальню для великих птахів, ще й прикрасити ось так креативно. Малеча і дорослі трудились на славу, і сніг носили, і сніголіпами ліпили, і фарбували… Погляньте – їдальня готова!

Прийде Святий Миколай!   І залюбується добрими справами наших діток.

Навчіться , дорогі дорослі, дихати щастям, добром … Ось воно, у повітрі, у таких приємних дрібницях, воно у красі світу, у помислах наших.

                                      Завідувач ДНЗ №13  Н. М. Примушко

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь