Ніжинські АТОвці та Носівські поліцейські об’єдналися заради благородної справи

 

 

 

 

Яким ми бачимо українського захисника? Мужнім, вольовим та рішучим, а також добрим, щиросердним та небайдужим. І цьому в повній мірі відповідають ніжинські чоловіки, які пройшли пекло боїв за збереження українського суверенітету.

Приїхавши з зони бойових дій, ці сміливі козаки об’єдналися в Ніжинську спілку ветеранів АТО, яка від самого початку базувалася на теренах добра та братерства. Полишивши свої гарнізони, вони залишилися вірними своїй присязі та продовжили жити заради добробуту своєї громади.

Деякі бійці повернувшись з АТО до мирного життя вирішили вступити до лав поліції. Зокрема ніжинці Євген Лугина та Олександр Бова прийшли служити до Носівського відділення, де їх радо прийняв колектив. У 2018 році начальник Носівського відділення поліції Ірина Вова запропонувала свою участь в організації допомоги Ніжинському дитячому будинку інтернату, яким вже три роки поспіль опікувалися учасники Ніжинської спілки ветеранів АТО.

Збираючи допомогу тим, хто її потребує ніжинські бійці об’єднали навколо себе багато людей, які забажали творити добрі справи.

Тому в День Святого Миколая Ніжинська Спілка ветеранів АТО спільно з Носівським відділенням поліції завітала до Ніжинського дитячого будинку інтернату з подарунками, чим створила гарний, святковий настрій. Вихованці отримали не лише солодкі «миколайчики» до свят, а й поспілкувалися з новими цікавими людьми в невимушеній атмосфері.

Треба зауважити, що всіх зацікавили статні люди в формі, які прийшли на свято.

Начальник Носівського відділення поліції Ірина Вова побажала всім присутнім мирного неба, щирих посмішок та щастя, а також пообіцяла неодмінно навідатися в майбутньому й привезти смачні подарунки!

Лілія Журко, фото автора

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь