Ніжинський “РИТМ” запалював різдвяні зірки (фото)

 

 

 

 

Ніжинський зразковий ансамбль бального танцю «РИТМ» спільно з танцювальною групою «Ніжинські сеньйорити» взяли участь у міжнародному  фестивалі-конкурсі  «Сяйво різдвяних зірок”, зйомки якого відбувалися  22  грудня  в самому серці української столиці – Святковому Колонному  залі Київської державної адміністрації по вулиці Хрещатик, 36.

Висока професіональна майстерність та витончена хореографія завжди були візитівкою ніжинських танцюристів. Саме тому очікувано на танцмайданчику представники Ніжина продемонстрували високий клас виконання.

Подорож до Києва розпочалася о 9 ранку. Схвильовані дітлахи разом з батьками збиралися біля автобусів, щоб за декілька хвилин вирушити засніженими вулицями до столиці.

Велика колонна зала в приміщенні Київської адміністрації гуділа від великої кількості творчих колективів. Безліч хореографічних композицій захоплювали глядачів, але саме ніжинський «Ритм» тримав серед них найвищу планку виконавської майстерності. Затамувавши подих, зал спостерігав за рухами наших діток під час композиції «Ліричний вальс», а пісня «Слов’яночка» змусила всю залу аплодувати та кричати «Браво!». Вишукана пара виконавців Валерія Соболєва та Максим Ігнатенко кружляли у танці наче на крилах. Журі не залишилося байдужим від виступу «Ніжинських сеньйорит», тому вони зірвали чи не найголосніші оплески від суддів.

Чергова подорож та чергова яскрава перемога.

Композиція «Слов’яночка» виборола 1 місце, виконавці Валерія Соболева та Максим Ігнатенко також отримали 1 місця, «Ніжинські сеньйорити» нагороджені спеціальним призом конкурсу, а «Ліричний вальс» очікувано здобув  гран-прі фестивалю.

Лілія Журко фото автора

 

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь