Подарунок ніжинцям до Нового року у вигляді відремонтованих під’їздів

Мешканці трьох під’їздів ніжинських багатоповерхівок по вул. Об’їжджа та Шевченка звернулися до депутата Чернігівської обласної ради від ВО «Батьківщина» Сергія Охонько з проханням допомогти в ремонті під’їздів.

За їх словами, більше 15 років під’їзди не бачили ремонту. Багато мешканців – пенсіонери, малозабезпечені, і самостійно зробити ремонт в під’їздах їм не під силу. КП «СЄЗ» також не може фінансово забезпечити вирішення цієї комунально-побутової проблеми. Тож було прийнято рішення звернутися до депутата обласної ради Сергія Охонько, який опікується даним мікрорайоном і вже котрий рік поспіль допомагає ніжинцям в ремонті їх під’їздів.

Депутат відреагував на звернення жителів мікрорайону і згідно графіку, в грудні було завершено ремонти трьох під’їздів за адресами: Об’їжджа  116\4, під’їзд №2, Об’їжджа 116\2, під’їзд №2 та Шевченка 114\3. під’їзд №4. Нині продовжується ремонт під’їзду за адресою Шевченка 104\3, під’їзд № 5.

 

 

Сергій Охонько надав матеріали та запросив працівників КП «СЄЗ», які виконали шпаклівку, побілку і фарбування на під’їздів, аби ті виглядали свіжо та охайно.

По завершенню робіт, цього тижня, відбулася зустріч мешканців будинку з обласним обранцем. Жителі будинків висловлювали вдячність за надану допомогу, оперативність та за якісно виконані роботи. Користуючись нагодою, ніжинці звернулися з проханням допомогти у вирішенні ще низки житлово-комунальних проблем, можливість врегулювання яких депутат пообіцяв розглянути у новому році.

«На наступний рік багато планів, і в них я включаю проблемні питання, котрі у зверненнях до мене піднімають ніжинці. Дуже важливо, що є активна громада, яка всіма шляхами намагається вирішити не лише питання будинку, де проживають, а й в цілому соціальні проблеми міста, такі я к допомога людям з обмеженими можливостями та малозабезпеченим, благоустрій міста, будівництво нових соціальних об’єктів або їх ремонт. Звісно, одразу не можна охопити всі ці питання і вирішити, але поступово, з залученням відповідних людей і можливостей, я намагаюсь це зробити. Головне – об’єднуватись і ставити перед собою цілі, які покращать наше сьогодення і майбутнє», – прокоментував журналістам нашого видання Сергій Охонько.

Марина Волинець

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь