У двох школах Ніжина нові директори

 

 

 

 

Так вийшло, що перед початком нового навчального року директори цих загальноосвітніх закладів написали заяви про звільнення, і їх обов’язки виконували заступники.

У конкурсному відборі на заміщення вакантної посади директора Ніжинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 7 брало участь три кандидати, а в конкурсному відборі у ЗОШ № 6 – чотири кандидати.

Конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти в Ніжині складається з таких етапів:
1) прийняття рішення про проведення конкурсу та затвердження складу конкурсної комісії;
2) оприлюднення оголошення про проведення конкурсу;
3) прийняття документів від осіб, які виявили бажання взяти участь у конкурсі;
4) перевірка поданих документів на відповідність установленим законодавством вимогам;
5) допущення кандидатів до участі у конкурсному відборі;
6) ознайомлення кандидатів із закладом освіти, його трудовим колективом та представниками батьківського самоврядування закладу;
7) проведення конкурсного відбору;
8) визначення переможця конкурсу;
9) оприлюднення результатів конкурсу.
26 грудня на щотижневій оперативній нараді начальник управління освіти Стансілав Крапив’янський розповів про переможців конкурсу.
Директором загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6 стала Гула Наталія Олександрівна. 1980 року народження, випускниця Ніжинського державного університету, за фахом вчитель історії та правознавства. З 2003 року працювала в школі у місті Славутич, з 2011 року працює в ЗОШ № 6 на посаді вчителя історії, потім педагога-організатора. З 2015 року – заступник директора з навчально-виховної роботи.
Згідно з наказом про оголошення конкурсу загальна сума заробітної плати (з надбавками і премією) складає 7500,9 грн.
Контракт підписано на два роки.
З 21 грудня директором загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 7 призначено Полешко Людмилу Володимирівну. Теж 1980 року народження, випускниця Ніжинського державного університету, за фахом вчитель географії, біології і основ екології. З 2002 року працювала вчителем біології в Броварському районі, з 2006 року – в системі Міністерства освіти і науки України. З 2008 року працювала фахівцем навчально-методичного відділу Київського інституту бізнесу і технології, з 2011 року – директор Ніжинської філії Київського інституту бізнесу і технології, 3 2017 року – заступник директора Інституту економіки і менеджменту університету Україна і за сумісництвом вчитель біології.
Згідно з наказом про оголошення конкурсу загальна сума заробітної плати (з надбавками і премією) складає 9118,35 грн.
Контракт підписано на два роки.
Джерело: mynizhyn.com

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь