У Ніжині під час ліквідації пожежі вогнеборці врятували чоловіка

 

 

 

 

26 грудня о 19:45 у місті Ніжині по вулиці Прилуцькій виникла пожежа господарчої споруди. До місця пригоди оперативно прибули два відділення 16-ої Державної пожежно-рятувальної частини УДСНС України у Чернігівській області.
У апаратах захисту органів дихання та зору рятувальники під час проведення розвідки в приміщенні виявили чоловіка, який не міг самотужки покинути небезпечну зону. Вогнеборці його врятували та передали медичним працівникам.
З опіками ІІ ступеню верхніх та нижніх кінцівок постраждалого каретою швидкої медичної допомоги було доставлено до реанімаційного відділення Ніжинської центральної районної лікарні.
Оперативними діями вогнеборців пожежу о 22:10 було приборкано.
Причиною пожежі, яка ледь не призвела до трагічних наслідків, послужило необережність постраждалого у поводженні з вогнем.
У зв’язку з цим, рятувальники Управління ДСНС України у Чернігівській області попереджають про недопустимість халатного відношення до заходів пожежної безпеки. Пам’ятайте, лише суворе їх дотримання допоможе уникнути лиха. Будьте обережними, бережіть своє життя і майно від вогню.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь