Яскравий і талановитий колектив Ніжинського будинку дітей та юнацтва дарує дітям свято

 

 

 

 

Чи не кожен ніжинець знайомий з Ніжинським будинком дітей та юнацтва.
Сотні талановитих дітей закінчили в різні роки цей заклад. Різноманіття гуртків та дисциплін гарантують дітлахам всебічний розвиток творчого потенціалу. Одне залишається незмінним в цьому закладі – тут працюють одні з найкращих представників педагогічної ниви Ніжина.
Творчі, завзяті, креативні та невгамовні викладачі гуртків постійно вигадують нові цікаві забавки для своїх вихованців.
Створити хенд мейд композицію, навчити дітей рухливим іграм, вивчити англійську та математику, навчитися гарно танцювати й багато чого цікавенького доступно ніжинським дітлахам сьогодні!
Не пройшли повз увагу педагогічного колективу НБДЮ різдвяно-новорічні свята.

Чергова професійна постановка режисера Марини Мохир у виконанні педагогів була продемонстрована вихованцям школи раннього розвитку «Паростки» в актовій залі колишнього будинку піонерів.
Гра була настільки правдивою, що діти щиро повірили у боротьбу добра зі злом та намагалися всіма своїми силами завадити перемозі останнього! Як відомо, діти дуже чуттєві до фальші тому таке щире включення малечі говорить про якісну та професійну підготовку, батьки у свою чергу сміялися в кожному комедійному моменті!
Діти мали змогу не лише спостерігати над розвитком сюжетної лінії, але й активно брали участь в рухливих іграх за участю героїв постановки!
Наприкінці святкування Дід Мороз разом з іншими героями: Снігуркою, Білим ведмедем, Сніговою Королевою та Злою Чаклункою вручили новорічні подарунки своїм маленьким глядачам.

Лілія Журко фото автора

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь