Поблизу Ніжинського району в ДТП загинули жінка та дитина

 

 

 

 

В Борзнянському районі легковик зіткнувся з двома зустрічними автівками, в результаті автопригоди загинули жінка та малолітня дитина, троє чоловіків госпіталізовані до лікарні з травмами різної тяжкості.

Про це повідомляє Поліція Чернігівської області на своїй сторінці у Facebook.

29 грудня до поліції надійшло повідомлення про ДТП з постраждалими на трасі «Київ-Глухів-Бачівськ» біля села Красносільського Борзнянського району.

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група поліції та медики. Правоохоронці встановили, що легковик «ВАЗ-21015» під час маневру обгону зіткнувся із зустрічним «Renault Trafik», а потім — з «Opel Cadet».

В результаті автопригоди пасажири «ВАЗ-21015» — жінка та малолітня дівчинка загинули на місці пригоди. Водій з травмами голови та переломом ноги госпіталізований до міської лікарні Ніжина.

Також до цієї лікарні з травмами голови та грудної клітини госпіталізовані водій та пасажир «Опеля».

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб) – карається позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Триває досудове розслідування.

Потрійна ДТП на Чернігівщині: загинули жінка та дитина, троє чоловіків у лікарні. ФОТО

Потрійна ДТП на Чернігівщині: загинули жінка та дитина, троє чоловіків у лікарні. ФОТО

Джерело ВИСОКИЙ ВАЛ

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь