Новорічне свято дитячого футболу в Ніжині

 

 

 

 

Насиченим видався кінець грудня 2018 року в ДЮСШ.

21-23 грудня відбувся Всеукраїнський Новорічний турнір з міні-футболу серед юнаків 2010 р.н., а 28-30 грудня – серед юнаків 2009 р.н. У ньому взяли участь команди з Києва, Чернігова, Конотопа, Броварів, Борисполя – всього 18 команд.

Юні футболісти в спортивному залі ЗОШ №9 демонстрували свою майстерність і бажання перемогти.

Передноворічне свято дитячого футболу відбулося завдяки підтримці федерації футболу міста, її голові Володимира Мамєдова, депутата обласної ради від ВО «Батьківщина» Сергія Охонька, відділу з питань фізичної культури та спорту та його начальника Павла Глушко, палких прихильників футболу Георгія Давидова, Альберта Гончаренка, Станіслава Прощенка та підтримки ВАТ «Ніжин-хліб».

Команда 2010 р.н., яка зайняла в турнірі 3 місце (тренер Руслан Попов) отримала медалі та кубок. У конкурсі з технічної майстерності перемогу отримав Денис Османов. Кращим захисником турніру було визнано Ярослава Будника.

Юнаки 2009 р.н. в цьому турнірі зайняли 4 місце (тренер Микола Бринза). Також юні футболісти отримали медалі за участь в цих змаганнях. Кращим воротарем турніру було визнано Вадима Бойко. Кращим гравцем команди став Даніїл Кошман.

Було дуже приємно, коли з уст дітей під час підведення підсумків змагань звучали слова: «Дякуємо, дякуємо!!!». Це говорить про те, що свято футболу вдалося.

27 грудня також відбулася фінальна частина Кубка міста з міні-футболу серед старшокласників. У цих змаганнях прийняли участь 12 команд із ЗОШ та ліцею. До фінальної частини змагань вийшли  команди ЗОШ №3, №15, №10 та №9.

Свою перевагу бути сильнішим довела команда ЗОШ №10. Вона стала переможцем. 2 місце зайняла команда ЗОШ №9. 3 місце здобула команда ЗОШ №15. Переможці та призери змагань отримали з рук голови Федерації футболу Володимира Мамєдова та начальника відділу з питань фізичної культури та спорту Павла Глушка медалі та грамоти.

А володарем кубку стала команда ЗОШ №10. Хочеться відмітити, що популярність футболу в цій школі у цьому році значимо зросла: команда молодших юнаків виграла змагання на призи Кубку «Шкіряний м’яч», а старшокласники стали переможцями першості міста вже третій рік поспіль.

Старший тренер ДЮСФШ Микола Бринза

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь