У Ніжині малечі лікують зубки доки ті дивляться мультфільми

 

 

 

 

ДЛЯ МАЛЕНЬКИХ ПАЦІЄНТІВ…

Комфортні умови для маленьких відвідувачів створені в міській стоматологічній поліклініці. Віднині під час процедур маюки можуть дивитися улюблені мультфільми.

– Ідея про встановлення телевізора в нас виникла давно, проте реалізувати її не було можливості. Напередодні Святого Миколая ми придбали сучасну «плазму» за позабюджетні кошти, – розповідає головний лікар Віталій Ярошенко. – Кожне відвідування стоматолога для більшості дітей – це стрес. Тепер вони можуть, мов у кінозалі, передивитися мультфільм, полікувати зуби і не зосереджуватися на процедурах лікаря. 

Як зазначає головний лікар, у дитячому кабінеті з’явився куточок з іграшками, якими можуть погратися маленькі пацієнти. Цю ідею реалізували працівники дитячого кабінету.
Колектив медичного закладу постійно працює над тим, аби відвідувачам було зручно і комфортно. У планах, за словами Віталія Ярошенка, по кабінетах встановити радіоприймачі, що дасть можливість пацієнтам трішки відволіктися від процедур лікаря і не бути напруженими.Психологічний стан людини має велике значення під час лікування зубів.

Валерій Кичко, фото автора Ніжинська міська газета “Вісті”

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь