У Ніжинських юних футболістів на одне досягнення стало більше. ФОТО

 

 

 

 

За підтримки Федерації футболу Ніжина, відділу з питань фізичної культури та спорту, тренерсько-викладацького складу ДЮСФШ та меценатів – сім’я Ілленків, яким не байдужий дитячий футбол та батьківської громади відбулося свято дитячого футболу.

6 січня, під час підведення підсумків змагань юних футболістів Володимир Мамедов, голова Федерації футболу Ніжина вручив кожній команді солодощі, а тренерам презентував книгу “Закохані в футбол”. Також прозвучали вітальні слова з уст Ільєнко Т. Г., яка, в свою чергу, подарувала кожній команді солодкі презенти.

Протягом трьох днів 10 футбольних команд з Києва, Житомира та Чернігова змагалися за звання найкращої. Перемогу ж отримала одна з найсильніших команд – “Алет” з Києва, яка в яскравій та цікавій грі здолала опір наших земляків. Команда ДЮСФШ зайняла 2 місце. Треба зауважити, що це велике досягнення для наших 12-річних футболістів та їх тренера Юрія Тарана. Оргкомітет змагань також відзначив кращих гравців в кожній команді. У Ніжинський команді найкращим гравцем визнали Тимура Жовтонаженка, а кращим гравцем турніру став Богдан Попов також гравець ДЮСФШ Ніжина. Це вже третій новорічний турнір дитячих футбольних команд. До 10 січня в спортивному залі ЗОШ№ 9 також будуть проходити змагання юнаків 2008 року народження.

Старший тренер ДЮСФШ Микола Бринза

фото Марини Волинець для сайту “Нежатин”

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь