Багатодітним сім’ям з Ніжинщини зробили різдвяні подарунки

 

 

 

 

11 січня, заступник голови райдержадміністрації Оксана Мелашенко разом з працівниками ЦСССДМ та сектору сім’ї, молоді та спорту РДА завітала у дитячий будинок сімейного типу, який функціонує у с. Дуболугівка.
У ДБСТ Никипорець Оксани Олексіївни виховується 7 дітей, позбавлених батьківського піклування. Під час відвідин посадовці привітали вихователя та дітей-вихованців з Новорічними та Різдвяними святами, побажали міцного здоров’я, благополуччя, сімейного затишку.
Разом з найкращими побажаннями вручили подарунок – важливі та необхідні у побуті меблі та постільну білизну. А днем раніше -ліжко, диван, набір посуду та постільну білизну отримала родина, що опинилась у складних життєвих обставинах.
Ці подарунки були придбані у рамках районної Комплексної програми підтримки сім’ї, гендерної рівності та протидії торгівлі людьми на 2016-2021 роки. Вона, зокрема, передбачає проведення заходів щодо поліпшення житлових та соціально-побутових умов багатодітних сімей, де виховується 5 і більше дітей та сімей із дітьми, які перебувають у СЖО.

Сектор сім’ї, молоді та спорту Ніжинської райдержадміністрації

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь