“Укрзалізниця” підвищила вартість чаю та постільної білизни в поїздах

 

 

 

 

В компаніїї переконують, що це вимушений крок.

“Укрзалізниця” від 15 січня підняла вартість на деякі послуги в поїздах. Зокрема постільна білизна подорожчала на 20 грн, а чай на 2 грн.

Про це повідомляє ЦТС.

У відповідь на інформаційний запит видання, в компанії уточнили, що комплект постільної білизни у вагонах СВ та в міжнародних поїздах тепер коштує 60 грн, в купейних і плацкартних вагонах – 50 грн. Відзначимо, що до змін ціна користування комплектом білизни становила 30 грн.

Стосовно підвищення цін на напої в поїзді, то відтепер єдина ціна на чай, каву або пляшку води об’ємом 0,5 л становить 10 грн.

В “Укрзалізниці” заявляють, що змушені були переглянути ціни через різке зростання вартості матеріалів, палива, електроенергії, що впливають на собівартість послуг. Також в компанії відзначають, що ціна постільної білизни все одно залишилася нижчою, ніж в інших країнах.

 

Нагадаємо, “Укрзалізниця” цьогоріч запланувала підвищити вартість квитків.Таким чином, протягом 2019 року ціни на квитки планують піднімати двічі – на 12% у квітні і на стільки ж у жовтні. Крім того, компанія має намір підвищити вартість пасажирських перевезень ще на 13-20% в залежності від категорії поїзда і типу вагона.

Джерело: ТСН

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь