Ніжинські лісівники гідно представили область на змаганнях із мисливського біатлону

Головний інженер державного підприємства «Ніжинське лісове господарство» Олександр Баргамін гідно представив на міжобласних змаганнях з мисливського біатлону не лише рідний лісгосп, але й Чернігівщину.

Поміж 10-ти команд і трьох десятків учасників з різних областей України Олександр Сергійович виборов у особистому заліку почесне друге місце. Дисципліна, в якій виступав спортсмен – «мисливський спринт».

Учасники змагань мали пройти на лижах дистанцію, протяжністю в 3 кілометри 800 метрів, подолавши вогневий рубіж. Кожен повинен був вистрілити трьома патронами по силуету кабана. Особливістю змагань є те, що учасник проходить свою дистанцію на мисливських лижах, завширшки 12 сантиметрів.

Мисливський біатлон на теренах нашої Батьківщини – відносно новий вид спорту, хоча в країнах СНД цей прикладний вид спорту вже давно користується великою популярністю. Координатори змагань не стільки прагнули випробувати учасників на спритність та вправність, скільки ставили за мету відновити культуру мисливства в цілому, де б населення сприймало звіролова як захисника природи, а не як браконьєра.

За інформацією ДП «Ніжинське лісове господарство» 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь