Академічний хор Ніжинського коледжу заспівав на Різдвяному фестивалі у Львові

 

 

 

 

Академічний хор КВНЗ «Ніжинський коледж культури і мистецтв ім. М. Заньковецької» на ювілейному ХХ Всеукраїнському фестивалі «ВЕЛИКА КОЛЯДА».

Академічний хор КВНЗ «Ніжинський коледж культури і мистецтв ім. М. Заньковецької» вкотре був запрошений до участі у фестивалі та Гала-концерті. Керівники хору – кандидат мистецтвознавства, доцент Любов Дорохіна та викладач вищої категорії Ірина Могильна. Цього року колектив представив яскраву програму з 7 Різдвяних піснеспівів, серед яких 4 обов’язкові твори.

 

Бурхливі оплески слухачів, традиційна гостинність та щира турбота організаторів фестивалю надихала юних митців під час концертного виступу. До Гала-концерту було запрошено 15 колективів. Крім сольних виступів кожного хору, 13 творів було виконано великим зведеним хором, який був розташований по периметру величного храму.

 

Традиційно студенти академічного хору коледжу відвідали Львівський Національний академічний театр опери та балету імені Соломії Крушельницької. Також незабутнє враження хористів залишила пізнавальна оглядова екскурсія містом Лева.

Участь у конкурсах, фестивалях та мистецьких акціях духовно збагачує виконвців, розширює їх світогляд та є значним стимулом для подальшого творчого розвитку.

Джерело: nukim.org.ua

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь