Будівельний магазин «Лідер» у Ніжині, по вулиці Березанській – ваш надійний партнер

Так, саме партнер, адже в нас найякісніші матеріали й найвигідніші ціни по місту.
Хто може стати нашим клієнтом? Будь-хто! Від пересічної людини, яка планує зробити ремонт у будинку чи квартирі, до професійних бригад та підрядників, які виконують масштабні будівельні проекти. Також ми співпрацюємо з підприємствами та організаціями будь-якої форми власності.

Магазин будівельних матеріалів «Лідер» у Ніжині задовольнить найвибагливіших клієнтів своїм непересічним асортиментом та професійним підходом до роботи. Ми пропонуємо Вам купити будматеріали від найкращих виробників, чия продукція заслужила повагу споживачів та схвальні відгуки від спеціалістів. При потребі, куплений товар ми доставимо за вказаною Вами адресою!

Асортимент магазину будівельних матеріалів «Лідер»

«Лідер» може запропонувати Вам вдосталь будь-якого матеріалу — від найменших гвіздків до плит гіпсокартону, та й асортимент магазину зростає.

Зокрема зараз акційними товарами є:
Гіпсокартон, OSB, клейові суміші для плитки, армуючі сітки для стяжки – придбати їх можна за найдешевшими цінами в Ніжині.

Якщо раптом виникнуть певні труднощі з ремонтом, неодмінно звертайтесь до наших консультантів, які радо допоможуть зорієнтуватись в асортименті.

Магазин будматеріалів «Лідер» у Ніжині виправдає вашу довіру!

«Лідер» хоч і не так давно на ніжинському ринку будматеріалів, але успішно створює конкуренцію існуючим магазинам.
Власники стверджують: «Ми сформували базу перевірених виробників та постачальників. Це дозволило створити репутацію як надійного партнера для покупців, котрі купують будматеріали оптом та у роздріб.

УВАГА, РОЗІГРАШ

Для наших клієнтів відбудеться розіграш будматеріалів. Щоб отримати ПРИЗИ, перейдіть за посиланням та зареєструйтеся за посиланням: ЛІДЕР будматеріалів

Ми готові стати Вашим порадником у виборі матеріалів, детально
описуючи той чи інший продукт.

Більш детальна інформація за номером телефону: 0679666123, 0988885977

Чекаємо на вас за адресою: Березанська 159 Г( біля сауни «Оріон»)

Фото нашого магазину:

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь