Чотири роки по тому: несподівані подробиці фатального ДТП, в якому загинув Кузьма Скрябін

 

 

 

 

2 лютого 2015 року українців приголомшили новиною: в ДТП загинув Кузьма Скрябін, один з найбільш «народних» і популярних музикантів того часу.
Минуло рівно чотири роки з моменту загибелі співака, і сьогодні ми згадуємо обставини жахливої ​​трагедії, яка тоді сколихнула всю країну.

Основна версія:
Згідно з офіційною версією, джип «Тойота», за кермом якого знаходився Андрій Кузьменко, зіткнувся з молоковозом, який їхав назустріч. Трагедія сталася на ділянці траси Кривий Ріг-Кіровоград, неподалік від села Лозуватка, близько восьмої ранку. Травми, отримані Андрієм, стали несумісними з життям.

 

Повідомляється, що ДТП сталося через крижаної кірки, яка покривала дорогу, через яку Кузьма втратив контроль над автомобілем.

Чи було вбивство?
В інтерв’ю виданню Сегодня, експерт, – відставний полковник міліції, висунув свою версію того, що відбувається, згідно з якою вбивство Скрябіна могло бути спланованим, а криваве ДТП – підстроєним.

З огляду на політичні погляди співака, це цілком могло бути правдою. До того ж, водій молоковоза після події несподівано зник, що послужило приводом вважати що і його «прибрали» як непотрібного свідка.

 

Точкою в цих суперечках стало звернення мами загиблого музиканта – Ольги Кузьменко, яка в ефірі радіо «Львівська хвиля» попросила припинити шукати в смерті сина приховані мотиви: «Не було ніякої підстави, було чисте ДТП … Мені вже все доповіли, є свідок, є людина , який їхав з ним в машині (артдиректор Кузьми, Ольга Любченко – прим.ред.). Поговорили з нею. Посеред дороги був лід. Скрізь було сухо, а посередині дороги – крижана брила. І він на неї потрапив … Ніякого вбивства не було, заспокойтеся ».

 

Після трагічної загибелі музиканта, шанувальники відразу згадали дві його роботи, які, як вони вважають, передбачали ДТП ще раніше.

Однією з них є пісня Кінець фільму, в якій є слова: «А зараз Вже кінець траси. Машину у гараж, квасити. А зараз Вже кінець … А зараз Вже кінець фільму … А зараз Вже кінець ». А за два роки до трагедії Скрябін сам зняв зі свого авто кліп на пісню Руїна, де назустріч йому виїжджає на пристойній швидкості молоковоз. Якраз такий, з яким 4 роки тому зіткнулася його машина.

Джерело: clutch.ua

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь