Ніжинська малеча пізнавала тендітний та барвистий світ флори

 

 

 

 

ДИВО-ЕКОЛОГІЧНІ ОСЕРЕДКИ – УЛЮБЛЕНІ ЦЕНТРИ ТВОРЕННЯ ДОБРА І ЛЮБОВІ
«Ми можемо любити тільки те, що знаємо. Треба дати дітям змогу побачити хоч найближчі місцевості, знати в них річку, ліс, рослинність, звірів свого краю…»
С.Русова
Усе починається з дитинства. Екологічне виховання також треба починати змалку, коли серце дитини найбільше відкрите для добра. Про це пам’ятають педагоги, батьки, вихованців ДНЗ №13 «Берізка», формуючи екологічну доцільність маленьких українці в у спілкуванні з екологічним середовищем.
За вікном зима … А у нас екологічні осередки кожної вікової групи весняно красиві і неповторні . То постійна, кропітка, творча робота розуму, серцю і рукам діточок! Тут кожен малюк знайде улюблене заняття, крок за кроком і мандрують діти щоденно до живих джерел природи , облагороджуючи серце, наповнюючи його потребою доглядати кімнатні рослини, зелену цибульку і часничок, овес і пшеницю, кожну квіточку, маленького хом’ячка Хомку і морську свинку Марусю, декоративного кролика Сєню, що час від часу додаються до цього оазису. Такі Диво-осередки – невичерпне джерело вирішення питань екологічного виховання малих українців, що спрямовані на народження в душах дітей зерен любові до всього живого. І це , не зважаючи , на колючі морози і сніги. І проростуть ці бажання наших малят у потребу творити добро та красу на рідній українській землі, в рідному Ніжині.

Наталія Примушко  директор ДНЗ№13 “Берізка”

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь