Два ніжинця попалися на зберігання наркотиків та боєприпасів

 

 

 

 

Ніжинський відділ поліції спільно з прокуратурою провів санкціоновані обшуки у двох приватних будинках, в ході яких вилучив речовину рослинного походження та боєприпаси.
Перший обшук – у одному з приватних будинках Ніжина. У присутності господаря поліція виявила та вилучила понад 5 кг висушених та подрібнених рослин конопель, які той зберігав з метою вживання. Окрім цього, правоохоронці знайшли в помешканні 25 набоїв різних калібрів.
Одночасно поліція провела санкціонований обшук у іншому будинку в Ніжинському районі. Раніше судимий (у тому числі за незаконне зберігання наркотичних засобів) господар зберігав вдома більше 1 кг висушених та подрібнених рослин конопель, а також боєприпаси.
За цінами чорного ринку виявлені у двох домівках наркотики коштують орієнтовно 60 тисяч гривень. Вилучене направлено на дослідження для проведення експертиз, чоловіки дають свідчення.
Досудове розслідування здійснюється у кримінальних провадженнях, розпочатих за статтями «незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів без мети збуту» та «незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». Триває досудове розслідування.

фото з мережі

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь