На базі Ніжинської СЮТ відбудуться змагання з технічного моделювання

 

 

 

 

28 лютого 2019 року (четвер) з 13.00 до 16.30 на базі Ніжинської станції юних техніків відбудуться 43-і міські змагання учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання, що проводяться за підтримки Управління освіти Ніжинської міської ради в рамках Всеукраїнського конкурсу-змагань учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання відповідно до наказу МОН України від 21.11.2018 р. № 1292 «Про затвердження Плану всеукраїнських і міжнародних організаційно-масових заходів з дітьми та учнівською молоддю на 2019 рік (за основними напрямами позашкільної освіти)».
Запрошуємо до участі в змаганнях наймолодших юних техніків міста, учнів загальноосвітніх закладів, вихованців технічних гуртків віком від 8 до 10 років, котрі своїми теоретичними знаннями, практичними уміннями, творчими здібностями готові довести, що вони гідні представляти честь свого міста на обласному рівні. Бажаємо всім успішно подолати всі випробування конкурсу-змагань – теоретичне завдання (тести), технічне завдання (виготовлення моделі певного транспорту та об’ємної геометричної фігури), спортивно-технічне завдання (виготовлення моделі планера та його запуски) – і у особистому, й у командному заліку.
А педагоги СЮТ завжди готові надати методичну та практичну допомогу у підготовці до участі в змаганнях та підтримають кожного учасника під час конкурсних випробувань!

Наталья Яременко методист СЮТ

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь