Дітлахів Ніжинщини пропонують оздоровити

 

 

 

 

До уваги всіх жителів Ніжинського району!
Якщо впродовж 2019 року Ви бажаєте забезпечити якісний та змістовний відпочинок своїм дітям в таборах регіонального та міжнародного рівнів – звертайтеся до сектору сім’ї, молоді та спорту районної державної адміністрації.
Розподіл та надання путівок ДПУ «МДЦ «Артек» і ДП «УДЦ «Молода гвардія» здійснюється відповідно до Закону України «Про оздоровлення та відпочинок дітей», наказу Міністерства соціальної політики від 27.06.2018 р. № 938 «Про затвердження Положення про порядок направлення дітей на оздоровлення та відпочинок до державного підприємства України «Міжнародний дитячий центр «Артек» і державного підприємства «Український дитячий центр «Молода гвардія» за рахунок бюджетних коштів»
Крім того, сектором здійснюється підбір дітей пільгових категорій для оздоровлення за путівками районної державної адміністрації та Департаменту сім’ї, молоді та спорту Чернігівської ОДА.
За більш детальною інформацією звертайтеся до сектору сім’ї, молоді та спорту: м. Ніжин, вул. Батюка, 5а, каб. 19; телефон – 2-01-29; електронна адреса – shtainekker_sms@ukr.net.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь