“Хто кого?”: в НДУ викладачі зі студентами змагалися в інтелектуальних іграх

 

 

 

 

Традиційний, вже XVII чемпіонат факультету психології та соціальної роботи  з інтелектуальних видів спорту відбувся 19 лютого 2019 року в НДУ ім. М. Гоголя.

Засновник, ініціатор та незмінний ведучий гри – доцент кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи Олег Лісовець.

Згідно анонсу це була експериментально-традиційна грандіозна «інтелектуальна битва» студентів, магістрантів, аспірантів, викладачів та гостей факультету! Інтригуючий анонс забезпечив аншлаг у КОЦ «Юність», адже експерименти включали абсолютно нову гру «Один за всіх і всі без одного!», використання «лави підсудних» та багато іншого.

Загалом у чемпіонаті взяли участь 13 команд, серед яких 2 команди викладачів, 9 студентських команд та 2 команди складали гості факультету – збірна НДУ та ліцеїсти Ніжинського обласного педагогічного ліцею.

У результаті гри І місце з гри «Що? Де? Коли?» здобули магістранти-психологи, група Пм-1, отримавши 16 балів (склад команди – Машковець С., Бакун О., Коваль Я.), за ними розташувалися команди груп П-41 та СРм-1.

Викладачі, які представляли кафедру загальної та практичної психології і кафедру соціальної педагогіки і соціальної роботи, як і належить, здобули більше балів, але виступали поза студентським заліком.

У новому конкурсі «Один за всіх і всі без одного!» перемогли другокурсники з команди групи СР-21.

У кінці чемпіонату переможці та учасники гри отримали призи та подарунки.

Щиро вітаємо переможців, і бажаємо нових досягнень у подальших інтетектуальних змаганнях!

 

Тіна КОШЕЛЕВСЬКА для ndu.edu.ua

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь