Конкурс «Людина року – 2018» у Ніжині. Бажаєте взяти участь?

З метою виявлення видатних і талановитих ніжинців відбудеться міський конкурс професійної майстерності «Людина року – 2018», де проводитиметься нагородження громадян за найбільш вагомі професійні досягнення в управлінській, економічній, соціальній, культурній і громадсько-політичній діяльності.

Участь у конкурсі можуть брати мешканці та вихідці з міста Ніжина, які мають визначні особисті заслуги і вагомі професійні здобутки протягом 2018 року.

 Звання «Людина року» присвоюється особам, які працюють у економічній, соціальній, гуманітарній та інших сферах м. Ніжина, займаються громадською діяльністю та мають високі особисті досягнення.

Критерієм визначення переможців конкурсу є особисті досягнення кандидата в професійній діяльності у відповідній галузі протягом попереднього календарного року. При цьому також можуть враховуватися досягнення кандидатів за попередні роки.

Умови участі у конкурсі

  1. Кандидатом на участь у конкурсі може бути будь-яка особа, незалежно від статі, громадянства, яка зробила вагомий внесок для розвитку позитивного іміджу м. Ніжина.
  2. Кандидати на участь у конкурсі можуть висуватися від трудових колективів, організацій, закладів, підприємств міста та ініціативних груп його мешканців.
  3. На участь у конкурсі до Управління культури і туризму Ніжинської міської ради подають наступні документи:
  • реєстраційна карта учасника міського конкурсу професійної

майстерності «Людина року – 20___» (додаток 1);

  • клопотання з рекомендацією–характеристикою від підприємства,

організації або установи, що пропонує кандидатуру учасника, яке повинно містити перелік конкретних досягнень даної особи (додаток 2);

  • копії документів, що підтверджують досягнення у попередньому

році та вагомі досягнення за минулі роки (у друкованому вигляді);

  • фотокартка (5х6);
  • згода на збір, обробку та зберігання персональних даних.

До зазначеного вище переліку документів можуть додаватися інші  матеріали, які допоможуть розкрити досягнення кандидата.

Участь у конкурсі є безкоштовною.

 Міський конкурс професійної майстерності «Людина року» оголошується до 31 березня 2019 року.

Конкурс проводиться за наступними номінаціями:

  1. ПІДПРИЄМСТВО  РОКУ

(визначається підприємство, організація чи установа міста, незалежно від форми власності й підпорядкування, яке досягло помітних успіхів у своїй роботі, збільшило обсяги та темпи росту виробництва, на якому не було допущено скорочення чисельності працюючих та яке не має заборгованості з виплати заробітної плати).

  1. ПРОФЕСІОНАЛ РОКУ

(визначається серед працівників підприємств, установ та організацій міста різних форм власності, чиї трудові досягнення та професійні здібності гідні наслідування).

  1. ЛІДЕР МАЛОГО ТА СЕРЕДНЬОГО БІЗНЕСУ

(визначається серед  підприємців міста, які зуміли найкраще організувати свою справу, сприяли відкриттю нових робочих місць, виявили організаторські та підприємницькі здібності).

  1. ПРАЦІВНИК ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я

(визначається серед медичних працівників лікувальних закладів та працівників аптечної мережі міста).

  1. АЛЬМАМАТЕР РОКУ

(визначається серед освітніх закладів міста за успіхи у напрямку розвитку закладу ).

  1. ПРОЕКТ РОКУ 

(визначається  серед  проектів, які діяли протягом попереднього та в минулих роках і своєю діяльністю позитивно впливали на розвиток соціальної, промислової, політичної, культурної, економічної сфери міста, захищали  населення та навчали дітей,  відновлювали традиції та збагачували духовно).

  1. СПОРТСМЕН РОКУ, ТРЕНЕР  РОКУ

(визначається серед спортсменів, тренерів, професіоналів та аматорів спортивної сфери життя міста).

  1. РЕКОРД РОКУ

(визначається серед тих, хто не просто демонструє можливості людини, а доводить, що вони безмежні).

  1. ТВОРЧА ОСОБИСТІСТЬ РОКУ

(визначається серед поетів, творчих особистостей міста, працівників закладів культури різних форм підпорядкування, поетів, письменників, художників, музикантів).

  1. ПОДІЯ РОКУ

(подія, яка стане відправною точкою до кардинальних змін в розвитку та подальшому становленні міста та його громади)

  1. ДОСЯГНЕННЯ РОКУ

(визначається краще досягнення у будь-якій галузі чи сфері життя, яке сягнуло за межі міста, піднесло славу рідного міста і ніжинців).

  1. АКТИВНА ГРОМАДСЬКА ДІЯЛЬНІСТЬ

(визначається серед ніжинців, які за покликом серця працюють на благо територіальної громади нашого міста та України, беруть активну участь у розбудові, благоустрої, культурному житті міста, долучаються до суспільного життя громади). 

  1. ВІДКРИТТЯ РОКУ

(визначається серед резонансних подій, що за своєю значущістю примножують славу Ніжина, слугують піднесенню іміджу міста; за втілення у життя цікавих ідей, проектів, відкриття нових імен, відкриття закладів, започаткування фестивалів, конкурсів).

  1. РОДИНА РОКУ

(визначається серед ніжинських сімей, чиє родинне життя достойне прикладу для наслідування  у вихованні дітей, міцності родинних зв’язків та сімейних традицій).

  1. РЯТІВНИК РОКУ

(визначається серед професіоналів-рятівників, які проявили мужність і героїзм під час рятування людей, майна, ліквідації пожежі, аварії, надзвичайної ситуації, стихійного лиха та ін..). 

  1. СОЦІАЛЬНА УСТАНОВА РОКУ

(визначається серед установ, організацій, які надають допомогу з метою підтримки малозабезпечених, безробітних, багатодітних, бездомних, безпритульних, осіб, що потребують соціальної реабілітації; здійснюють догляд та надають допомогу хворим, інвалідам, одиноким, людям похилого віку та іншим особам, які через свої фізичні, матеріальні чи інші особливості потребують підтримки та допомоги; надають допомогу громадянам, які постраждали внаслідок стихійного лиха, у результаті соціальних конфліктів, нещасних випадків, а також жертвам злочинів, біженцям).

  1. МИТЕЦЬ РОКУ

(визначається серед поетів, прозаїків, композиторів, музикантів, артистів, майстрів, творчих працівників у галузі образотворчого мистецтва та ін..). 

  1. МЕЦЕНАТ РОКУ

(визначається серед осіб, що безкорисливо матеріально підтримують розвиток культури, освіти, охорони здоров’я, незахищені категорії населення та ін..).

  1. ЗАХИСНИК РОКУ
  2. СЛУЖІННЯ ГРОМАДІ
  3. ВІЛЬНА НОМІНАЦІЯ

(визначається членами журі для відзначання громадян м.Ніжина, які протягом року досягли виняткових результатів у галузі, непередбаченій у переліку номінацій.

Номінації можуть бути не використані, змінені або доповнені за результатами засідань та згідно з рішенням журі конкурсу. 

Управління культури і туризму приймає заявки, веде реєстр прийнятих рішень журі, а також здійснює реєстрацію переможців конкурсу професійної майстерності «Людина року».

Управління культури і туризму Ніжинської міської ради: пл.Івана Франка, 1, каб.80-81 (т.2-35-51)

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь