Маленькі ніжинці цікаво відзначили День Добра

 

 

 

 

Сьогодні – 1 Березня День незвичайний, не тільки тому, що завітала довгоочікувана пані Веснонька, а й тому, що в ДНЗ №13 «Берізка» діти прожили надзвичайно цікавий день – День Добра.
Досвідчений, творчий вихователь-методист Парубець Ніна Григорівна, що працює над екологічною та морально-етичною освітою маленьких українців, включилася в проведення Всеукраїнського заняття з доброти, що був ініційований Благодійним фондом допомоги безпритульним тваринам «Щаслива лапа» та Департаментом загальної середньої та дошкільної освіти.
На гостину до вихованців «Калинової світлиці» завітала киця Масюня, яку, свого часу, Ніна Григорівна врятувала з вулиці. Ця маленька кицька пережила серйозну операцію — у неї немає ока, а врятував пухнасту красуню лікар — ветеринар клініки «Айболить» Андрій Віталійович Гавриляко. Він, не дивлячись на зайнятість, сьогодні завітав до колишньої пацієнтки та наших добрих, ніжних діток, що так полюбляють тварин. Андрій Віталійович приніс цілу скриньку різних ліків і медичного приладдя, яке діти залюбки розглядали, цікавилися, а лікар вчив правильно прослуховувати котика фонендоскопом та чистити йому вушка.

Зустріч була надзвичайно цікавою! Діти навипередки розповідали про своїх улюбленців, які живуть у них вдома. Також, сьогодні малята принесли свої світлини з зображенням хатніх улюбленців до садочка і розмістили у прекрасному білосніжному «Палаці Котів», щоб порадувати кицюню Масюню.

Для маленької кицюні Масюні діти вирішили зробити цілий ряд добрих подарунків, щоб вона почувала себе затишно і щасливо, а ще — щоб більше відчула дитячу любов і ніжність. Тут були мозаїчні котики з ґудзиків, художній вернісаж портретів друзів Масюні, а найголовніше — святковий пиріг зі свічками та сухим кормом. Всі добринки — подарунки діти щиро вручили киці з щирими побажаннями добра й отримали від того неабияке задоволення, їх серця наповнилися краплинками безцінного Добра.

Наталія Примушко завідувачка ДНЗ№13

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь