Ніжинські активісти не втомлюються від корисних справ

 

 

 

 

Весна вже стала повноправною володаркою в Ніжині, снігу майже не залишилося на узбіччях й найближчим часом із землі з’являться перші зелені паростки. Не віриться, що буквально пару тижнів тому зима не збиралася віддавати свою владу. Саме в час панування зимових морозів брати наші менші потребували особливої уваги та піклування від нас — людей!

Берегти природу та її малих дітей — гідне завдання для кожної людини.

Декілька тижнів назад в інтернет спільності “Ніжатина Нива” був опублікований матеріал про гідну ініціативу ніжинських активістів Олега Литвиненка та Володимира Стрельнікова та їх юних помічників — ніжинських школярів. Діти разом з дорослими встановили годівнички в самісінькому центрі Ніжина — сквері Гоголя. Годівнички виготовлені з якісного матеріалу й будуть не один рік допомагати пернатим в люті зимові місяці не вмерти голодною смертю. Тепер всі охочі містяни зможуть приєднатися до корисної ініціативи модераторів спільноти “Ніжатина Нива”.

Адміністратори групи “Ніжатина нива”  неодноразово влаштовували соціально-корисні акції, організовували збір допомоги онкохворим дітям, проводили квести та багато іншого й зараз запевняють, що не зупиняться на досягнутому, а ми з радістю будемо слідкувати за їх діяльністю!

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь