Ніжинська СЮТ вболіває за свого вихованця на змаганнях в Америці

 

 

 

 

У п’ятницю на тестовому майданчику Firefly Aerospace у штаті Техас, США, розпочалися міжнародні змагання з ракетомодельного спорту Firefly International Rocketry Event 2019.

Участь у змаганнях беруть команди США та України, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

Польотні дні триватимуть 8 та 9 березня. У перший день команди змагатимуться у двох класах, S12 (триборство на тривалість польоту) та S6 (тривалість польоту зі стрічкою).

До складу української команди входять Денис Хміль, Ольга Хміль, Сергій Сердюков, Валерій Бідовський, Олександр Радченко, Михайло Рябоконь, повідомляє Укрінформ.

З американського боку у змаганнях беруть участь Кріс Фланіган, Майк Новак, Стів Крістал, Вольфрам Кіпарскі, Дейв о’Брайян, Герб Віньярд, Тоні Рейнолдз, Джеймс Даффі, Марк МакРейнолдз, Девід Белгорн, Лі Джеймс.

Головний суддя змагань – Мет Стіл (Matt Steele).

Захід організований Федерацією ракетомодельного спорту України, National Rocketry Association (США) та приватним аерокосмічним підприємством Firefly Aerospace.

“Щиро бажаємо вихованцю ракетомодельного гуртка Ніжинської СЮТ Олександру Радченко успіхів на матчевих змаганнях збірних України та США з ракетомодельного спорту Firefly International Rocket Challenge в Техасі! Вболіваємо 8 та 9 березня за юного талановитого ніжинського спортсмена-ракетомоделіста та збірну України!”,- зазначає методист ніжинської СЮТ Наталья Яременко. 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь