Песик Добрик “вчив” ніжинських дітлахів терплячості, винахідливості та доброті

 

 

 

 

НА ГОСТИНІ «ДОБРИК І ЙОГО ПРИГОДИ»
З УЛЮБЛЕНОЮ ТЕТЯНОЮ ВИННИК
В ДНЗ№13 «БЕРІЗКА»
Справжнім подарунком для дітей , педагогів, батьків цього березневого дня була зустріч з Тетяною Анатоліївною Винник — громадським діячем, письменницею, журналісткою, перекладачем і давнім щирим другом нашого садочка. Тетяна Анатоліївна цього разу прийшла не сама, а з новою цікавою повістинкою «Добрик і його пригоди» . Письменниця захоплено розповідала про спостережливого і кмітливого бездомного песика, що дуже мріяв отримати ім‘я. Саме терплячість, винахідливість і доброта подарували йому ім‘я Добрик. Діти поділилися і своїми добрими справами, ставленням до бездомних тварин, а Тетяна Анатоліївна невимушено і цікаво спілкувалася з малечею.
А ще улюблена письменниця подарувала від синочка Богдана цікаві дитячі книги та журнали у кожну групу, тим самим, збагативши «Дитячі бібліотечки».
Діти старших груп залюбки читали поетичні рядочки Тараса Шевченка, з радістю виконали для Тетяни Анатоліївни пісню «Українські козаки» і запальний танок «Вареники». Педагоги і діти звернулися з словами подяки до письменниці і вручили їй смачні наші вареники з картоплею та ніжні весняні квіти, ікебано.
Віриться , що після таких щирих зустрічей наші діти поринуть у великий і добрий світ книг і нового друга песика Добрика , про якого так мило і цікаво повідала нам Тетяна Анатоліївна Винник.
І СВІТ СТАНЕ ДОБРІШИМ…

Наталія Примушко завідувачка ДНЗ№ 13 “Берізка”

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь