Свято 8 березня у Сальному вразило барвами квітів

 

 

 

 

У сучасному світі важко назвати хоча б одну сферу діяльності, де б не працювали жінки. Неможливо навіть уявити собі будь-яку професію без чарівних посмішок, дбайливих рук і небайдужих жіночих сердець. Дуже важко жити без ласкавого погляду матері і її лагідних рук, які завжди втішать і заспокоять, без очей коханої жінки, які розуміють все, без голосу донечки, який дає наснагу і надію на майбутнє. Недарма жіночий день святкують на початку весни, адже жінка є початком нового життя. У ній поєднання сили та ніжності, гармонійності та терплячості, мужності та доброти.

Ось і село Сальне, що на Ніжинщині, гарна традиція весняного свята не пройшла осторонь. Напередодні 8 березня у сільському клубі порадували святковим концертом та не залишили без уваги місцевих жінок. У цей день зі сцени лунали щирі вітання, пісні та танці від неймовірно талановитого ансамблю «Носівчаночка» з Носівки. Теплі слова привітань зі сцени лунали від організатора свята,  директора ТОВ «УкрАгроРозвиток», Василя Снісаренка: «Дорогі односельчанки, від щирого серця вітаю Вас зі святом, бажаю  щастя, міцного здоров’я, весни в душі та завжди бути радісними і усміхненими».  Не менш приємним подарунком від місцевого інвестора стали смачні гостинці, якими пригощали усіх присутніх прямо під час концерту.

Долучився до святкових привітань і народний депутат України – Олександр Кодола, котрий постійно опікується селами свого округу та долею їх жителів. Помічник народного депутата  – Тамара Стратілат передала не лише сердечні вітання, а й квіти та подяки з нагоди 8 березня. «За вагомий внесок у розбудову рідної держави, активну громадську позицію та сумлінну багаторічну працю та території рідного села, що сприяє розвитку територіальної громади» були нагороджені: Савенко Л.В. – вчитель-пенсіонер з стажем роботи близько 40 років, яка вклала душу та любов у вихованні та навчанні учнів місцевої школи, випустила багато талановитих і успішних поколінь; Шевченко Н.Ф. – листоноша з багаторічним стажем, дуже уважна, знає кожного жителя села і приносить до кожної хати не лише листи, а й щиру посмішку; Яременко Т.С. – обслуговуюча села Садове – надзвичайно чуйна та кмітлива, турботлива та поважна до кожного нужденного.

Варто зазначити, що команда ТОВ «УкрАгроРозвиток» продумала організацію свята до дрібниць і організувала все на найвищому рівні, вони вміють дивувати і вкотре це підтвердили.  А сам Василь Миколайович,  як патріот своїх рідних сіл, кожній жінці  особисто подарував квіти, які, у буквальному сенсі слова, розквітли біля сцени після концерту.

Святковий концерт минув, але приємні враження і настрій залишились! Жінки сіл Сальне та Садове відчули себе особливими, адже протягом двох годин зі сцени лилися теплі вітання, лунали душевні пісні та яскраво змінювались рухи в запальних танцях! Відчувалось, що того дня до Сального завітала справжня весна, наповнена різноманіттям кольорів, квітів та щирих посмішок. І нехай так буде завжди: над селом сяє ясне сонце, а обличчя жінок прикрашає щира посмішка, котру доповнюють щасливі очі.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь