Юних ніжинців запрошують взяти участь у конкурсі комп’ютерного малюнка

 

 

 

 

Ніжинська станція юних техніків запрошує здобувачів освіти закладів загальної середньої та позашкільної освіти, які знайомі з інформаційними технологіями і здатні створювати графічні роботи, взяти участь у міському етапі обласного заочного конкурсу комп’ютерного малюнку в графічному редакторі Paint «Територія дитинства» 2019 року, що відбудеться в березні.
Конкурс проводиться в трьох вікових категоріях: молодша – діти віком 8-10 років; середня – діти віком 11-13 років; старша – діти віком 14-17 років.
Кожний учасник надає на міський етап конкурсу одну роботу на тему «Україна майбутнього». Робота повинна створюватися в графічному редакторі Paint або PaintNet. Файл зберігається у форматі bmp та jpеg відповідно, ім’я файлу повинно містити: прізвище та ім’я дитини. До роботи необхідно додати текстовий файл із наступною інформацією: назва малюнка, прізвище, ім’я автора, вік, школа, клас, опис роботи до 1 сторінки (Times New Roman, 14 пт).
Роботи надсилаються не пізніше 22 березня 2019 р. електронною поштою на адресу Ніжинської СЮТ nsyt@i.ua.
Журі підводить підсумки міського етапу, визначає кращі роботи для участі в наступному етапі Конкурсу. До 25 березня 2019 року творчі роботи виключно переможців міського відбіркового етапу, які посіли І, ІІ, ІІІ місця за напрямками у трьох вікових групах та заявку буде направлено до участі у обласному етапі Конкурсу.

Наталія Яременко методист СЮТ

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь