Ніжинська дитяча хореографічна школа святкує 25-річчя

 

 

 

 

Професійні постановки, море радості та яскравої енергетики, побажання процвітання та успіху — саме так відзначила своє 25-річчя Ніжинська дитяча хореографічна школа.
25 років — зовсім невеличка дата для людини, але вагома віха для школи. За ці роки Ніжинська хореографічна школа стала не лише рідною домівкою для дітлахів, а й місцем розквіту чисельних талантів тих хто пов’язав своє життя з мистецтвом.
Тому 15 березня в Ніжинському будинку культури зібралися чисельні гості та поціновувачі вишуканого мистецтва музики й танцю на концертну програму «Щасливі діти – наше майбутнє!». Також на гостину завітали поважні гості: міський голова Анатолій Лінник, народний депутат України Олександр Кодола, секретар міської ради Валерій Салогуб, представники Міністерства культури і мистецтв, департаменту культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА, директори мистецьких шкіл області, директор Ніжинського коледжу культури і мистецтв ім. М. Заньковецької, голова Громадської ради м.Ніжина Володимир Дорохін, члени ГР, начальник управління культури та туризму Тетяна Бассак, екс-начальники управління культури та туризму – Леонід Шаган, Валерій Примаченко.
В ході концерту дитячі колективи показали високу професійну майстерність, а гості не втомлювалися виказувати захоплення результатом багаторічної кропіткої роботи незмінної директорки Галини Тимошенко та педагогічного колективу НДХШ.
Лілія Журко

фото автора та Тетяни Марченко

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь